Serena Williams a făcut anunțul: NU mai joacă

| 01 oct, 13:18

Americanca Serena Williams, numărul unu mondial în tenisul feminin, a decis să se retragă de la Turneul Campioanelor și nu va mai juca în acest an, pentru a avea grijă de sănătatea sa, a anunțat într-un comunicat remis organizatorilor turneului de la Beijing (China Open), la care, de asemenea, trebuia să participe.

Williams, 34 de ani, nu a mai jucat de când a fost învinsă de italianca Roberta Vinci, pe 11 septembrie, în semifinalele turneului US Open, ratând astfel șansa de a câștiga cele patru turnee de Mare Șlem din 2015.

Serena, care are în palmares 21 de titluri de Grand Slam la simplu, a declarat că a jucat accidentată în mare parte din acest an și a adăugat că nu va mai juca în 2015, renunțând atât la Turneul Campioanelor de la Singapore, cât și la China Open de la Beijing.

''Călătoria mea în tenis anul acesta a fost uneori exaltantă, alteori dezamăgitoare'', a mai spus Williams.

''Am jucat accidentată cea mai mare parte a anului — la cot, la genunchi, iar în într-un anumit meci, la Flushing Medows, la inimă. Sunt un competitor mândru și vreau să joc cât de mult pot și cât de bine pot. Este o decizie foarte dificilă, dar luată din dragoste pentru acest sport'', a precizat Serena Williams.

Americanca nu își va putea apăra titlul cucerit anul trecut la Turneul Campioanelor în fața Simonei Halep, care va fi astfel principala favorită a competiției ce încheie sezonul în circuitul WTA.

Tag-uri: Serena Williams
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ