Show marca Marian Vanghelie la uşa DNA: "Sunt audiat în calitatea de talentat"

| 12 mar, 12:15

Fostul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost audiat, luni dimineaţă, de către procuorii DNA, într-un dosar de corupţie, potrivit Realitatea TV.

Fostul edil a fost însoţit de avocat, dar la ieşirea de la DNA n-a vrut să ofere vreo informaţia precisă, mărginindu-se să comenteze, ironic, că a fost audiat "in calitate de talentat". Vanghelie a adăugat, însă, că "în următoarele zile vor apărea  lucruri frumoase".

Fostul primar de sector a fost trimis în judecată de DNA în iulie 2015, fiind acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani, unele fapte fiind săvârşite prin favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte, potrivit Agerpres.

Conform rechizitoriului, în perioada 2006 – 2014, Marian Vanghelie, în calitate de primar al sectorului 5 din Bucureşti, ajutat de Mircea-Sorin Niculae şi parţial de Laura Ciocan, a cerut şi a primit de la Marin Dumitru foloase materiale necuvenite în valoare de peste 30 de milioana de euro, reprezentând un "comision" de 20% din încasări.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ