Show-ul "Sunt celebru, scoate-mă de aici!" bagă vedetele în spital. Ce se întâmplă cu prezentatorul emisiunii

| 04 mar, 18:26

Emisiunea difuzată la PRO TV, "Sunt celebru, scoate-mă de aici!" este filmată în Africa, iar vedetele sunt nevoite să petreacă tot timpul afară, în aer liber, iar stresul şi clima se pare că şi-au pus amprenta asupra participanţilor.

Prima vedetă care s-a îmbolnăvit în Africa şi care a avut nevoie de îngrijiri medicale este chiar unul dintre prezentatorii emisiunii, Cabral, informează ziarulring.ro. Ca de obicei, Cabral a considerat că poate face haz de necaz şi s-a amuzat pe seama situaţiei sale. Aşa că a postat pe pagina de Facebook imagini cu el în spital, însoțite de un mesaj la adresa celor care i-au făcut asigurarea medicală pentru Africa: ”Simpaticii la care mi-am făcut asigurarea medicală nu vor fi foarte fericiți când o să mă întorc acasă. Beleaua e că nu trece amigdalita!”. Imediat, admiratorii lui l-au ajutat cu sfaturi şi cu leacuri băbeşti care să îl scape de durerile în gât fără efort şi bătăi de cap suplimentare.

Citeşte şi: MINCIUNA PROTV: Imaginile care demonstrează că îşi bate joc de telespectatori seară de seară

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ