Siemens își dezvoltă afacerile în Romania. Deschide o fabrică la Sibiu și face noi angajări la Cluj

| 03 dec, 16:47

Siemens își dezvoltă afacerile în Romania. Compania a anunțat că va deschide o fabrică la Sibiu, la mijlocul anului 2016, și că va angaja ingineri IT pentru centrul de cercetare-dezvoltare de la Cluj-Napoca, care va ajunge la aproape 250 de angajati in 2017.

Fabrica de la Sibiu va produce componente electrice pentru sectorul transporturilor, a anuntat directorul general al Siemens Romania, George Catalin Costache.

"Viitorul inseamna inovatie in inginerie, tehnologie la cele mai inalte standarde si capacitatea de adaptare la un mediu in continua schimbare. De-a lungul celor 110 ani de prezenta in Romania, Siemens a fost un partener al dezvoltarii infrastructurii tarii si cresterii competitivitatii locale. Investitia in cercetare si dezvoltare, precum si adaptarea unor tehnologii care si-au dovedit deja rezultatele in alte piete sunt pilonii pe care Romania poate continua sa creasca", a declarat Costache. 

Siemens Romania are noua divizii de business in tara, centre de cercetare IT - la Brasov si Cluj-Napoca, un centru de cercetare-dezvoltare in domeniul energiei la Bucuresti si patru fabrici in Sibiu si Buzias.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 dec, 21:22
gheorghe
locuri de munca
Cautăm colaboratori serioşi! Ofertă specială pentru cei care vor să facă bani in timpul liber sau full-time. Vei lucra intr-o echipă cu experienţă, iar rezultatele sunt deja dovedite. Pentru mai multe detalii, caută-mă acum la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ