Sigur nu ştiai asta! De ce se pun murături toamna?

| 11 ian, 2014

Toamna, toata lumea isi face timp sa puna muraturi dupa metodele traditionale. Este un obicei stravechi, muraturile fiind cunoscute si apreciate de peste 4000 de ani.

Beneficiile murăturilor asupra organismului au fost testate în timp, având în vedere că este un obicei ce durează de aproape 4.000 de ani, scrie doctorul Mencinicopschi.

Care sunt beneficiile
Deoarece au efecte revitalizante, remineralizante, de intarire a sistemului imunitar, de optimizare a digestiei si microflorei instestinale, de stimulare a detoxifierii si de crestere a rezistentei generale a corpului la agresiunile de mediu.

La ce ce trebuie sa fim atenti
Efectele benefice enumerate mai sus sunt caracteristice doar muraturilor obtinute prin fermentare acidolactica naturala, nu si conservelor de legume in otet, sterilizate. Conservele de legume sterilizate in otet nu sunt muraturi.

Stiati ca muraturile ne mentin tineri si frumosi?

Muraturile, prin compozitia lor bogata in vitamine, minerale, fitonutrienti si fibre alimentare, contribuie la mentinerea unui ten tineresc, intarziind aparitia ridurilor. De asemenea, consumand muraturi veti avea un par stralucitor si unghii puternice. In plus, muraturile stimuleaza detoxifierea organismului, cu efecte benefice asupra mentinerii tineretii si incetinirii proceselor naturale de imbatranire.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 ian, 2014
Sandibel
Sa mori tu ca nu stiam de ce se pun muraturi toamna?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ