Sile Cămătaru a ajuns la spital după ce a fost audiat toată ziua de poliţie

| 07 noi, 2014

Lui Sile Cămătaru i s-a făcut rău în timpul audierilor din cursul zilei de vineri şi a cerut intervenţia unui echipaj medical.

Poliţiştii bucureşteni au descins în cursul dimineţii de vineri la locuinţa lui Sile Cămătaru, dar şi la alte 119 persoane, potrivit România TV.

Sile Cămătaru a fost surprins de apariţia anchetatorilor, mai ales că a ajuns acasă cu puţin timp înaintea lor, după ce petrecut toată noaptea. Din cauza oboselii, cămătarului i s-a făcut rău, iar poliţiştii au chemat o ambulanţă. Imediat după percheziţii, Sile Cămătaru a fost dus la poliţie pentru audieri.

De asemenea, în cursul serii, în timp ce Sile Cămătarul era audiat, a cerut ajutor unui echipaj SMURD deoarece nu se simţea bine.

Tot la audieri au ajuns şi mai multe prostituate, dar şi angajatele hotelurilor care făceau legătura între clienţi şi fete. Partidele de amor aveau loc în cele mai scumpe şi exclusiviste hoteluri şi cazinouri din Bucureşti.

Clienţii care alegeau un pachet "all inclusive" achitau totul înainte de a ajunge în ţară, după ce îşi alegeau partenera dintr-un catalog. Pe lângă prestaţia prostituatei, străinii plăteau cazarea şi ieşirile în oraş. Clienţi fideli îşi făceau chiar abonamente. În apărarea tatălui său a sărit imediat Mario Balint. El spune că Sile Cămătaru nu vindea sex, ci morminte. La percheziţii au fost descoperite arme albe, aparate cu electroşocuri şi pistoale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ