Silviu Prigoana şi Adriana Bahmuţeanu au DIVORŢAT: am deschis o sticlă de şampanie, că am scăpat de nebună

| 27 mai, 16:17

Astăzi, Silviu Prigoană a divorţat de soţia sa, iar instanţa a decis  custodia micuţilor să fie comună. Omul de afaceri este fericit  şi sărbătoreşte în stilul caracteristic. Cu şampanie fină şi mesaje înţepătoare, potrivit cancan.ro.

Judecătorii bucureşteni au luat o decizie în dosarul divorţului dintre vedeta de televiziune si omul de afaceri Silviu Prigoană."Admite în parte acţiunea. Declară desfăcută căsătoria părţilor din vina pârâtului( n.r.- Silviu Prigoană). Reclamanta reia numele anterior, de Bahmuţeanu. Stabileste ca autoritatea părintească cu privire la minori să se exercite de părinţi în comun. Stabileşte la reclamantă locuinţa minorilor. Obligă pârâtul să plătească în favoarea minorilor 33,2% din venitul său net lunar cu caracter permanent, câte 16,6% fiecăruia, cu titlu de pensie de întreţinere începând cu data pronunţării hotărârii până la majoratul fiecărui copil. Obligă pârâtul la sumei de 6.100 lei către reclamantă, cu titlu de cheltuieli de judecată", se arată în decizia instanţei. Hotărârea nu este definitivă.

Asa cum era de asteptat, Silviu Prigoana a primit vestea incantat, iar acum sarbatoreste: "Am deschis o sticla de sampanie, sarbatoresc ca am scapat de nebuna. Pe deasupra, avem si custodie comuna, nu are ea exclusiv, asa cum a cerut. Instanta si-a facut datoria. Acum cant melodia aia:"Ce bine imi pare ca ti-ai luat teapa, ce bine imi pare ca ai pierdut. Ii dedic fostei mele sotii aceasta melodie. Am rugat-o sa nu se mai faca de ras, sa nu mai puna copii in situatii penibile, sa spuna de ei ca sunt autisti, ca fac pe ei, ca au nevoie de psiholog. Sa se duca ea cu ma-sa la psiholog, ele au nevoie. Astazi am sa ma relaxez, am invins", a declarat Silviu Prigoana, pentru CANCAN.ro.

 

Citeşte şi: Veste tristă! Silviu Prigoană este GRAV bolnav: "Au murit 11 oameni de virusul ăsta"

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ