Simion: AUR va depune o moţiune simplă împotriva ministrului Sportului Eduard Novak

| 23 mai, 20:26

 

AUR va depune o moţiune simplă împotriva ministrului Sportului, Eduard Novak, a anunţat, luni, preşedintele partidului, George Simion.

 

 

"Vom încerca să avem toate semnăturile pe moţiunea simplă împotriva ministrului Novak strânse până miercuri, să o depunem miercuri", a afirmat Simion, într-o conferinţă de presă.
Deputatul AUR Gianina Şerban a susţinut că ministrul Novak a avut o atitudine "sfidătoare" şi "jignitoare", când nu a dorit sau nu a ştiut să intoneze din Imnul României.
"Aş atrage atenţia asupra atitudinii pe care a avut-o domnul ministru al Sportului, Eduard Novak. Faptul că a fost invitat în emisiune şi nu a ştiut, nu a dorit să intoneze două versuri din imnul României. Consider că este o atitudine sfidătoare şi jignitoare către toţi românii, cu atât mai mult pentru cetăţenii de etnie maghiară. Aşadar, este o scuză pe care o invocă domnul Novak pe care noi nu am înţeles-o şi, în urma atitudinii pe care a avut-o către noi toţi, cetăţeni ai României, grupul parlamentar AUR a pregătit o moţiune simplă împotriva domnului ministru Novak. Îi rog pe toţi colegii deputaţi să semneze această moţiune", a spus Şerban.
Deputatul neafiliat Dumitru Coarnă a anunţat că va semna această moţiune simplă. "Voi semna această moţiune simplă dintr-un simplu motiv - nu pot să admit ca în ţara mea un ministru să nu încerce măcar să gândească despre Imnul Naţional. Nu cred că în altă ţară din zona euro-atlantică, dacă s-ar fi întâmplat aşa ceva, acea formaţiune ar fi rămas la guvernare sau omul ar mai fi fost ministru. Dar, în România, se poate, pentru că acest Guvern, compus din PSD, PNL, UDMR, gestionează extrem de prost situaţia economică, socială, politică", a afirmat Coarnă.

 

Tag-uri: aur
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ