Simona Gherghe, mesaj dur pentru Sorin Oprescu: Cum se numeşte oraşul pe care-l conduceţi?

| 16 iul, 15:06

Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii "Acces Direct", a scris pe blogul său un mesaj pentru primarul Capitalei, Sorin Oprescu. Vedeta este nemulţumită de faptul că primăria nu  s-a mai ocupat de indicatorul de la intrare în oraş, care din cauza timpului, numele Capitalei nu mai este scris corect. Simona Gheorghe spune că "dacă aş fi o turistă străină şi aş ateriza la Otopeni, aş fi total bulversată."

Mesajul scris de Simona Gherghe pe blogul său:

"Am un test scurt pentru dumneavoastra. Cum se numeste orasul pe care-l conduceti?

1. Bucuresti
2. (Micul) Paris
3. Chisinau

Daca as fi o turista straina si as ateriza la Otopeni, as fi total bulversata. N-as sti sa raspund corect. Fix la intrarea in capitala Romaniei, scrie maaaare cat o zi de post ca orasul se cheama… CURESTI! Si am si dovada. Nu e de azi, de ieri… De vreo doi ani, circul zilnic pe DN1 si, de fiecare data, ma minunez. N-o fi vazut chiar nimeni de la Primaria Capitalei?
Hai sa punem mana de la mana, online de la online (sa nu interpreteze careva….), astfel incat imaginea sa ajunga la Sorin Oprescu. Poate, poate se rezolva! Eu sunt optimista si mai sper.", a scris prezentatoarea tv.

 

Citeşte şi: SURPRINZĂTOR! Cătălin Măruţă, prezent în emisiunea moderată de rivala lui, Simona Gheorghe

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ