Simona Gherghe, mesaj de susţinere pentru Simona Halep

| 06 apr, 18:07

Simona Gherghe, una dintre cele mai înfocate susţinătoare ale Simonei Halep, a răbufnit după ce au apărut diverse comentarii acide la adresa jucătoarei de tenis.

Simona Gherghe o apără pe Simona Halep, care a fost criticată în ultima vreme că nu joacă la meciurile din României din Fed Cup.

"Simona Halep a făcut mai mult pentru imaginea României, decât toate guvernele din '90 încoace, la un loc. Ce-a făcut, însă, România pentru sportivă Simona Halep? Întrebați-i părinții... Cei care au finanțat-o de la prima rachetă, până la primul succes remarcabil. Avem un talent incredibil de a ne însuși oameni, embleme... Și de a împroșca cu noroi când nu ne convine nouă ceva. Cum e și în toată povestea asta cu decizia Simonei de a nu participă la meciurile României de Cupă Davis din Canada.

Simona Halep reprezintă țara în toate turneele în care joacă, peste tot în lume. E steagul nostru neclintit în dreptul numelui ei! E singura sportivă care reușește să strângă în juru-i atâta efuziune și entuziasm. Dar și români laolaltă! Lăsați-o, oameni buni! N-o mai judecați atât de aspru pentru că a spus că nu poate juca în Canada, pentru că e obosită! În toate luptele pe care le duce pe terenul de tenis e doar ea acolo. Tenisul e sport individual. Dacă la un moment dat clachezi, nu e nimeni să te înlocuiască.

V-ați gândit vreo clipă că îi face rău toată campania asta de denigrare? Acum, când are cel mai bun sezon al carierei ei... Să ne potolim, zic.

Tot din patriotism am putea s-o protejăm, să o încurajăm când s-ar putea să aibă și perioade mai proaste. Nu de alta, dar eu îmi doresc să ascult Imnul României, intonat pentru Simona, la un Grand Șlam...", a comentat Simona Gherghe pe un site de socializare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ