SIMONA HALEP a renunţat la antrenorul Wim Fissette. Oficial

| 06 noi, 2014

Simona Halep a anuntat, joi, ca a renuntat la colaborarea cu antrenorul belgian Wim Fissette, care i-a fost alaturi de la inceputul acestui an.

Sportiva in varsta de 23 de ani si-a anuntat decizia prin intermediul unui mesaj pe Facebook Simona Halep. "Colaborarea mea cu antrenorul Wim Fissette se incheie la finalul acestui an, in urma unei decizii luate de comun acord. A fost un an bun si frumos. Ii multumesc si ii doresc succes in continuare", a scris jucatoarea pe Facebook Simona Halep.

Simona Halep l-a angajat pe Wim Fissette la inceputul acestui an si, sub comanda sa, a castigat turneele de la Doha si Bucuresti.

De asemenea, sportiva a ajuns in finalele de la Roland Garros si Turneul Campioanelor si in semifinale la Wimbledon.

Deocamdata nu se stie numele inlocuitorului lui Wim Fissette, insa Simona Halep l-a avut alaturi la Turneul Campioanelor sipe antrenorul Daniel Dobre.

Acesta are o experienta vasta in tenisul romanesc, cea mai cunoscuta jucatoare pe care a pregatit-o fiind Alexandra Dulgheru.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ