SIMONA HALEP, cea mai bună sportivă a lumii, în luna februarie

|

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a fost desemnată sportiva lunii februarie de participanţii la o anchetă iniţiată de postul Sky Sports, românca fiind preferată de 88 la sută dintre cei care au votat pe site-ul televiziunii britanice.

Simona Halep le-a devansat în această anchetă pe Charlotte Edwards (cricket), Katerina Johnson-Thompson (heptatlon), Lydia Ko (golf), Samantha Murray (pentatlon modern) şi Lizzy Yarnold (skeleton).

Halep, câştigătoare a ultimei ediţii a turneului Premier 5 de la Dubai, a fost desemnată şi jucătoarea de tenis a lunii februarie, într-o anchetă desfăşurată pe site-ul oficial al WTA. Ea a obţinut 73 la sută din voturi, iar celelalte două nominalizate, Lucie Safarova şi Andrea Petkovic, au obţinut 15 la sută, respectiv 12 la sută din voturi.

Totodată, Simona Halep a câştigat şi ancheta pentru lovitura lunii februarie. Un punct câştigat de româncă în meciul cu sportiva cehă Daniel Hantuchova, în cadrul turneului de la Dubai, a fost votat de 47 la sută dintre fani. Halep a fost urmată în acest clasament de poloneza Agnieszka Radwanska, 42 la sută, de rusoaica Ekaterina Makarova, cu 5 la sută, şi Alize Cornet, 4 la sută.

La 21 februarie, Simona Halep a câştigat al zecelea trofeu din carieră, al doilea de categorie Premier 5, după ce a învins-o, cu scorul de 6-4, 7-6 (4), pe jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 17, în finala turneului de la Dubai.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ