Simona Halep, desființată de presa italiană, dar apreciată de un specialist din tenis

| 25 iun, 22:31

După ce în ultimul timp Simona Halep a cedat în fața unor tenismene mai slabe nu a pierdut încrederea specialiștilor din tenis.

Unul dintre ei spune că "o jucătoare de urmărit la Wimbledon este remarcabila Simona Halep, aflată în prezent pe locul trei în clasamentul mondial. La 23 de ani, Halep a câștigat deja turnee importante și a învins cele mai bune jucătoare din circuit, inclusiv pe Serena Williams. Semifinalistă la ediția de anul trecut, Simona este una dintre cele mai bune sportive sportive din tenisul actual și va fi interesant de văzut ce va realiza la Wimbledon", scriu cei de la ziare.com

De cealaltă parte a baricadei se află presa italiană care o avertizează pe tenismenă că are șanse mici de a câștiga turneul tocmai din cauza fluctuațiilor din ultima perioadă.

"Semifinalistă anul trecut, învinsă de Bouchard după ce a avut probleme fizice. Simona nu pare deloc într-o formă ideală: a fost învinsă de Mladenovici la Birmingham, în turul doi la Roland Garros și e departe, departe de forma ce i-ar permite să câștige un Grand Slam", spune cei de la Ubitennis, citați de ziare.com.

Turneul de la Wimbledon va avea loc în perioada 29 iunie - 12 iulie, iar la acest turneu Halep va fi ajutată de doi antrenori, Daniel Dobre și Darren Cahill, după concedierea lui Victor Ioniță.

 

Citeşte şi: Fostul antrenor al Simonei Halep a luat o decizie RADICALĂ: "Nu mai vreau..."

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 iul, 12:12
Nicu
Pentru toate localitatile! Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar!
Pentru toate localitatile! Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent numai oameni extrem de seriosi si interesati colaboreze cu noi, pentru a lucra in timpul liber sau full-time, la alegere, in asa fel incat sa obtina castiguri imediate, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ