Simona Halep, învinsă de Serena Williams la Indian Wells

| 17 mar, 09:08

Simona Halep nu și-a apărat titlul cucerit la Indian Wells anul trecut, fiind eliminată la ediția din acest an în sferturile de finală. Ea a fost învinsă în două seturi, 4-6, 3-6, de Serena Williams, favorita principală a întrecerii și liderul ierarhiei mondiale. A fost a a șaptea victorie a Serenei în fața Simonei, la a opta dispută directă.

O oră și nouă minute a durat partida în care Serena Williams a avut 28 de lovituri direct câștigătoare, față de doar nouă câte a avut Simona Halep.

Williams a reușit să câștige 81% dintre punctele jucate cu primul serviciu, față de 58% Simona, și jumătate dintre punctele jucate pe al doilea serviciu al Simonei, în condițiile în care aceasta a avut doar 62% procentajul primului serviciu.

După un prim set în care Simona a condus cu 2-1 și break, Serena a fost mult mai concentrată în al doilea, profitând de toate șansele avute. Chiar dacă a făcut doar 4 erori neforțate în actul secund, Simona Halep a jucat prea mult cu teamă și la siguranță, astfel că a cedat inițiativa.

Calificarea în sferturi la Indian Wells îi va aduce Simonei Halep un premiu de 128.215 dolari şi 215 puncte WTA.

Simona Halep rămâne pe locul 5 WTA, după ce Petra Kvitova, care o putea întrece în clasament, a pierdut, scor 2-6, 6-7 (3), în faţa polonezei Agnieszka Radwanska, tot în sferturi.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ