Simona Halep la Roland Garros: Operația la sâni nu a fost o decizie ușoară

| 23 mai, 12:16

Simona Halep, aflată la Roland Garros, a vorbit despre operația de micșorare de sâni pe care a făcut-o, sportiva dezvăluind că nu a fost o decizie ușoară. Simona Halep a dezvăluit că se afla într-o situație critică, la vârsta de 17 ani când a decis să facă operația.

"În mod obişnuit, refuz să vorbesc despre asta, dar vă pot spune în câteva cuvinte ce s-a întâmplat. Am avut probleme grave la spate. Am discutat şi cu doctorii şi mi-au zis: 'Te operezi sau te laşi de tenis!' Nu a fost o decizie uşoară, dar am fost nevoită să o iau", a dezvăluit sportiva născută la Constanţa.

Simona Halep vorbește rar despre operația de micșoarare de sâni. În trecut sportiva a declarat că bustul îi afecta jocul.

Decizia pe care a luat-o în 2009 i-a schimbat radical cariera Simonei Halep. Aflată pe locul 210 în clasamentul mondial la vremea respectivă, Halep a urcat de la an la an, iar acum se află pe locul 3.

Simona Halep o va întâlni pe Evgeniya Rodina în primul tur la turneul de la Roland Garros. Evgeniya Rodina este din Rusia și ocupă locul 91 în clasamentul WTA.

După Serena Williams și Maria Sharapova, Simona Halep este cotată șansa a treia la câștigarea trofeului.

La Roland Garros 2014, Simona Halep a pierdut finala în fața Mariei Sharapova.

 

Citeşte şi:  Simona Halep: Sunt pregătită pentru Roland Garros

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ