SIMONA HALEP s-a calificat în semifinale la MIAMI. Urmează meciul anului, cu SERENA WILLIAMS!

| 02 apr, 03:34

Simona Halep a câştigat partida din sferturile de finală de la Miami cu americanca Sloane Stephens în minimum de seturi, 6-1, 7-5. Partida a părut la discreţia româncei, însă în setul secund adversara a avut o tresărire de orgoliu şi părut că poate reveni.

Primul set a fost la discreţia Simonei Halep, care şi-a distrus adversara. Sloane a părut complet surprinsă de forţa numărului 3 WTA şi a cedat categoric setul, 1-6. Nici în setul al doilea Sloane nu a părut că poate face prea multe. După doar cîteva minute Simona conducea cu 3-0 şi totul părea că se îndreaptă spre o victorie clară a lui Halep.

Stephens şi-a revenit incredibil şi a ajuns să conducă la un moment dat cu 4-3. Simona nu s-a pierdut cu firea însă şi a revenit, câştigînd şi set-ul secund, scor 7-5. Urmează momentul adevărului pentru că în semifinale va juca cu numărul unu mondial, Serena Williams!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ