SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS, în SFERTURI DE FINALĂ la MIAMI, în această noapte

| 01 apr, 08:33

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS. Organizatorii turneului de la Miami au anunțat programul sferturilor de finală de pe tabloul feminin.

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS. Simona Halep o va întâlni pe americanca Sloane Stephens, pe Terenul Central de la Miami. Meciul se va juca în noaptea de miercuri spre joi, de la ora 02:00 (ora României).

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS. Simona Halep ocupă locul 3 WTA și este a treia favorită de la Miami, iar dacă va câștiga turneul o va devansa pe Maria Sharapova și va trece pe poziția a doua în lume. De partea cealaltă, poreclită ”Mini Serena”, americanca de 22 de ani este clasată pe locul 45 WTA, iar cel mai bun moment al său a fost în 2013, când a fost aproape de Top 10 WTA, ocupând locul 11 în clasamentul mondial

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS. Simona Halep și Sloane Stephens s-au mai întâlnit de patru ori de-a lungul timpului, iar scorul duelurilor directe este 2-2. Toate partidele s-au încheiat în două seturi. Românca s-a impus pe zgură, în timp ce americanca a câştigat confruntările pe hard.

SIMONA HALEP - SLOANE STEPHENS. Învingătoarea din acest sfert de finală va juca în penultimul act al competiției cu jucătoarea care se va impune în duelul Serena Williams (locul 1 WTA și principala favorită) - Sabine Lisicki (locul 30 WTA și a 27-a favorită).

Citeşte şi: Reacţia Simonei Halep după ce a învins-o pentru prima oară pe Flavia Pennetta

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ