SIMONA HALEP a învins-o în premieră pe Flavia Pennetta. Încă un tur până la semifinala cu SERENA WILLIAMS

| 31 mar, 06:37

Românca a izbutit să obţină prima victorie în faţa Flaviei Pennetta, jucătoare care o învinsese în toate cele trei meciuri disputate pînă în momentul de faţă. A patra confruntare s-a dovedit a fi şi cea mai spectaculoasă. Schimburi lungi şi imprevizibile, lovituri puternice şi aproape de linii şi o agresivitate impresionantă. Toate ingredientele unui meci savuros.

Echilibrul s-a rupt greu în primul set, abia la 3-2, cînd Simona a ştiut să profite de cele două mingi de break ivite. Cu ceva emoţii, românca şi-a menţinut avantajul pînă la finalul setului. A urmat însă o cădere neaşteptată a lui Halep, care şi-a pierdut serviciul încă din debutul actului secund. 

Cinci break-uri consecutive au urmat, iar jocul oscilant al Simonei indica pregătirea pentru un set decisiv. Jucătoarea noastră n-a renunţat însă la luptă şi, profitînd de o deconcentrare a italiencei, preocupată mai mult de un conflict cu publicul, a revenit de la 2-5, cîştigînd următoarele cinci game-uri!

Victoria o trimite pe Halep în sferturi, acolo unde o va întîlni pe Sloane Stephens.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 mar, 08:33
gina
oferta de lucru
Dacă vă concentraţi asupra lucrurilor dorite şi ţineţi gândurile departe de ceea ce vă provoacă teamă, scopurile voastre, oricare ar fi ele, se vor materializa în cele din urmă şi vor deveni realitate. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:[email protected]
31 mar, 08:13
Florin
O tema noua
Dacă îţi doreşti sincer să câştigi bani mai mulţi decât la ora actuală, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să înveţi să acorzi mult mai puţină atenţie lucrurilor pe care le spun sau le fac cei din jurul tău şi mult mai multă atenţie "micuţei voci" care îţi vorbeşte în sinea ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email
[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ