Serena Williams, în sferturi la Miami Open

| 30 mar, 23:37

Jucatoarea americana Serena Williams, numarul unu mondial, s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami.

Williams a invins-o in optimile de finala, cu scorul de 6-2, 6-3, pe sportiva rusa Svetlana Kuznetova, a 24-a favorita.

Marti dimineata, nu mai devreme de ora 04.00, la Miami Open va juca in optimile de finala Simona Halep, locul 3 WTA. Romanca o va intalni pe Flavia Pennetta din Italia, locul 28 WTA si cap de serie numarul 15.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 mar, 08:13
Florin
O tema noua
Dacă îţi doreşti sincer să câştigi bani mai mulţi decât la ora actuală, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să înveţi să acorzi mult mai puţină atenţie lucrurilor pe care le spun sau le fac cei din jurul tău şi mult mai multă atenţie "micuţei voci" care îţi vorbeşte în sinea ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email
[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ