Simona Maya Teodoroiu, despre eventuale presiuni ca judecător CCR: Nu mă tem de nimic

| 18 feb, 18:53

Simona Maya Teodoroiu, desemnată miercuri de Senat ca judecător la CCR, a afirmat miercuri, după ședința plenului, că nu se teme de eventuale presiuni în această funcție.

Întrebată dacă se teme de eventuale presiuni în această funcție, Teodoroiu a spus: "Nu mă tem de nimic". Ea consideră că pentru orice magistrat parcursul către CCR este "o mare onoare".

"Este într-adevăr o mare onoare și o oportunitate excelentă pentru orice jurist, pentru orice magistrat acest parcurs către Curtea Constituțională. Este cred foarte clar, avem prevederi constituționale și legale care spun care rolul și statutul judecătorului CCR și le voi urma întocmai în litera și în spiritul lor", a spus Simona Maya Teodoroiu, conform Agerpres.

Citeşte şi: Simona Maya Teodoriu este noul judecător al CCR

Judecătorul CCR a apreciat audierile din Senat ca fiind "corecte" .

"Eu nu am văzut-o drept o competiție, am fost într-adevăr doi candidați, au fost audieri corecte, focalizate pe experiența și expertiza profesională a fiecăruia, ceea ce îl recomandă să fie judecător la Curte. Deci a fost o experiență foarte bună", a adăugat Teodoroiu.

Simona Maya Teodoroiu a fost desemnată, miercuri, de către plenul Senatului, pentru a ocupa funcția de judecător la Curtea Constituțională a României (CCR), după ce postul deținut de Toni Greblă a fost declarat vacant ca urmare a demisiei acestuia.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ