Simulările demonstrează ceva INCREDIBIL! Cum se pot realiza CĂLĂTORIILE ÎN TIMP

| 13 aug, 2014

Oamenii de știință australieni au creat o simulare computerizată în care particulele cuantice se pot întoarce în timp. Este ceea ce ar putea confirma posibilitatea de a călători în timp la nivel cuantic, sugerată în 1991.

În același timp, studiul a relevat un număr de efecte care sunt considerate imposibile, conform cu standardul mecanicii cuantice. Utilizând fotografii, fizicienii de la Universitatea din Queensland au simulat călătoria în timp la nivelul particulelelor cuantice. În particular, au studiat comportamentul unui singur foton călătorind înapoi în timp prin un vierme din spațiul-timp și interacționând cu el însuși. Această buclă a călătoriei în timp este numită curbă închisă ca timpul, ceea ce înseamnă o cale urmate de o particula, care se întoarce la punctul de spațiu-timp inițial.

CITEȘTE ȘI: Oamenii de ştiinţă au reuşit TELEPORTAREA. Experimentul care îl CONTRAZICE pe Einstein

 

Fizicienii au studiat două posibile scenarii pentru călătoria în timp a unui foton. În primul, particula trece printr-o gaură de vierme, întorcându-se în timp și interacțuioneaza cu sinele său mai mare/bătrân. În al doilea scenariu, fotonul trece prin spațiul-timp normal și interacționează cu un alt foton care este blocat într-o curba ca timpul închisă.

 

CITEȘTE ȘI: Manuscrisul ASCUNS al lui Einstein despre formarea Universului: Omul de ştiinţă nu credea în Teoria Big Bang

 

Conform cercetătorilor, studiul lor va ajuta să se găsească o legătură între două ari teorii ale fizicii: teoria generală a relativității și mecanica cuantică. În același timp, noi efecte ciudate au fost descoperite, efecte care sunt interzise de mecanica cuantică standard.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ