Sindicaliştii din Electricitate continuă joi protestele din Piaţa Victoriei

| 08 aug, 2013

Sindicaliştii din Electricitate vor continua joi protestul din Piaţa Victoriei, nemulţumiţi de rezultatul discuţiilor avute miercuri cu reprezentanţii Guvernului.

În prima zi de proteste, o delegaţie a protestatarilor, condusă de vicepreşedintele BNS, Ion Pisc, a avut o întâlnire cu reprezentanţi ai Guvernului din eşalonul doi, însă fără niciu un rezultat în privinţa societăţilor de servicii energetice.

'Din păcate, a fost o întâlnire cu eşalonul doi din cadrul Guvernului, Ministerului Muncii şi Departamentului pentru Energie. Ca atare, nu s-a putut lua nicio decizie completă legată de situaţia societăţilor de Servicii Energetice. Din acest motiv, noi am insistat să avem o întâlnire cu premierul Victor Ponta, pentru a discuta despre problemele cu care se confruntă sectorul energetic', a spus miercuri Ion Pisc.


Potrivit acestuia, întâlnirea de la Guvern a reprezentat totuşi un pas înainte în vederea elaborării unui program de reorganizare şi restructurare a Societăţilor de Servicii Energetice.

'Săptămâna viitoare vom avea o întâlnire cu conducerea societăţii Electrica pentru a discuta despre draftul programului de reorganizare, urmând ca peste două săptămâni să analizăm acest program cu factorii de decizie din cadrul Departamentului pentru Energie şi din Ministerul Muncii', a mai spus Pisc.

Liderul BNS a precizat, totodată, că sindicaliştii pe care îi reprezintă doresc să meargă pe calea negocierilor, şi nu pe cea a conflictelor de stradă.

Acţiunea de protest din Piaţa Victoriei se va desfăşura joi, între orele 12.15-15.00.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ