Situaţie bizară în puşcăria lui Cioacă. Tot mai mulţi deţinuţi se convertesc la o sectă americană

| 11 mar, 15:57

Tot mai mulţi deţinuţi de la Penitenciarul Colibaşi renunţă la religia lor şi devin adepţii unei secte americane, cunoscută sub numele de Casa Olarului.

Tot mai mulţi deţinuţi din Penitenciarul Colibaşi, unde este încarcerat şi fostul poliţist Cristian Cioacă, trec la o sectă mai puţin cunoscută, Casa Olarului. Potrivit România TV, în ultimii ani aproximativ 100 de deţinuţi din cei 1.200 aflaţi aici au devenit membri ai acestui cult religios.

Aceştia sunt cu preponderenţă oameni mai săraci sau care nu au rude şi care se bucură de pachetele primite în puşcărie din partea acestui cult. Cadourile vin chiar din Statele Unite ale Americii.

Casa Olarului e o religie inventată de pastorul Wayman Mitchell, din Prescott, Arizona, în anii 1970. Potrivit doctrinei, în procesul de ucenicie al bisericii, oamenii trebuie să predice pe străzi şi în locurile publice învăţăturile de credinţă. Secta a ajuns în Romania în anul 1992.

Casa Olarului funcţionează că o biserica creştină liberă neapartinand unei religii, însă crezul său e pe principii penticostale, după cum afirmă unul dintre adepţi.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ