Situaţie fără precedent: Adrian Sârbu, JEFUIT în spatele gratiilor. Ce a făcut Sârbu după incident

| 12 feb, 13:03

Adrian Sârbu a fost jefuit în arestul Poliţiei Capitalei, potrivit România TV. Un deţinut care a fost mutat de la Poliţia Capitalei la Penitenciarul Rahova i-a furat două costume care îi aparţineau mogulului media.

Incidentul s-a petrecut ieri, în timp ce Adrian Sârbu se afla la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Acolo, s-a judecat contestaţia mogului media privind arestarea preventivă, însă judecătorii au decis ca acesta să rămână în arest.

În acest timp, în arestul Poliţiei Capitalei, unul dintre deţinuţi urma să fie transferat către Penitenciarul Rahova, iar, în momentul în care s-a dus la depozit pentru a-şi lua hainele, a luat şi două dintre costumele lui Adrian Sârbu, potrivit România TV.  Mai mult, deţinutul a încercat să ia şi un televizor din camera în care este Alin Cocoş, sub pretextul că acel televizor ar fi fost de fapt pe numele lui.

Adrian Sârbu a declarat ulterior că el i-a dat costumele deţinutului, conform sursei citate.

Citeşte şi: Ce spun procurorii despre Adrian Sârbu

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ