Un apropiat al lui Sârbu vrea să lanseze două televiziuni

| 16 feb, 19:14

Andrei Boncea, un apropiat al lui Adrian Sârbu, a solicitat Consiliului Național al Audiovizualului două licențe prin satelit pentru două posturi tematice, unul culinar și altul de comedie. Societatea care solicită cele două licențe se numește Syndicast, a fost înființată în august 2014 și este deținută în totalitate de Andrei Boncea, potrivit datelor de la Registrul Comerțului.

Reprezentanții Syndicast au făcut solicitări pentru posturile GustArte și Comedia. Consiliul ar urma să discute în ședința de mâine, 17 februarie, acordarea celor două licențe, dacă nu va interveni vreo amânare, scrie Paginademedia.ro.

Citește și: Situaţie fără precedent: Adrian Sârbu, JEFUIT în spatele gratiilor. Ce a făcut Sârbu după incident

Andrei Boncea, producător cu experiență, i-a fost alături lui Adrian Sârbu, părintele Pro TV încă din anii 90. Boncea a lucrat în grupul Media Pro încă de la lasarea agenției de știri Mediafax, inițial pe funcția de reporter. El a fost în anii ’90 șef peste programe la Pro TV, iar din 1999 a devenit CEO al Media Pro Pictures.

Boncea a fost numit, în 2012, Head of Content în cadrul Central Eruopean Media Enterprises (CME), compania care deține Pro TV în România. Anterior el fusese Vicepreședinte Senior în cadrul diviziei de conținut a CME.

Citește și: Adrian Sârbu, denunţat de o subalternă: Avea nevoie de bani pentru apartamentele din Paris şi Praga

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ