SMILEY primeşte o lovitură extrem de dură! Artistul are probleme cu justiţia

| 08 iun, 19:58

Smiley are probleme dupa ce Direcţia de Finanţe Publice Argeş i-a pus gând rău şi a decis să-l execute silit pe artist. Cântăreţul nu este de acord şi a contestat în instanţă procedura de executare silită, relatează cancan.ro.

Smiley este unul din artistii de top de la noi, motiv pentru care castiga o caruta de bani. El cere si pana la 10.000 de euro pentru un spectacol sustinut impreuna cu trupa sa, si nu duce lipsa de solicitari. Recent insa, Directia de Finante Publice Arges a cerut executarea silita a artistului. Smiley are firma inregistrata in acest judet, el fiind nascut in Pitesti, iar, cel mai probabil, cererea celor de la ANAF are legatura cu societatea sa.

Smiley s-a considerat insa nedreptatit, motiv pentru care a facut in instant o contestatie la executarea silita si asteapta sa vada ce decid magistratii. Ramane de vazut ce se va intampla si cine va castiga aceasta lupta.

Smiley şi echipa de la propria casa de productie au incasat luna trecuta aproape 120.000 de euro pentru videoclipurile realizate. Smiley a colaborat cu Sore, Fely, Cabron, Giulia Anghelescu, Peter Pop şi Jazzy Jo, si a castigat o caruta de bani..In conditiile in care, potrivit rtv.net, echipa lui Smiley incaseaza, pentru un videoclip, aproximativ 4.000 de euro,in luna mai cantaretul si echipa sa si-au rotunjit veniturile cu 120.000 de euro.

Citeşte şi: FABULOS! Ce tarife au Smiley, Alex Velea, Andreea Bănică și Ruby pentru evenimentele private

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ