Soțul Gabrielei Firea îi îndeamnă pe parlamentari să asculte vocea mulțimii

| 18 dec, 14:59

Primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele, lansează un apel către parlamentari, înainte de a începe dezbaterile în plen pe Legea bugetului. Pandele le solicită parlamentarilor să asculte vocea mulțimii și a primarilor și mai puțin ordinele politice venit pe linie de partid.

În Comisiile de Buget Finanțe a trecut un amendament prin care 100% din banii colectați din impozitul pe venit ajung la Unitățile Administrativ Teritoriale. În varianta Guvernului doar 71,5% din acești bani ajungeau la UAT-uri, însă primarii, în frunte cu Florentin Pandele, s-au plâns de faptul că la acest procent li se reduc drastic bugetele.

Amendamentul a fost depus de către cei de la UDMR și susținut împreună cu PNL, USR și PMP în Comisiile de Buget Finanțe. Este posibil ca aceeași coaliție ad-hoc să se realizeze și în plenul Parlamentului, atunci când se va votl în plen.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ