Victor Ponta: Eduard Hellvig a fost co-autor la lovitura de stat din 2012

| 20 feb, 10:41

Victor Ponta a declarat că PSD va da un răspuns luni în ceea ce privește susținerea lui Eduard Hellvig la șefia SRI, adăugând că părerea sa despre acesta, ca persoană, este bună.

Victor Ponta: "Împotriva lui Hellvig nu am absolut nimic, mai degrabă contrariul. Am lucrat foarte bine şi ca ministru în Guvern  si ca secretar general PNL. Este unul dintre cei împreună cu care am pus bazele USL-ului şi am trecut prin momente foarte grele. Ca sa citez din propagandă, este alaturi de mine, de Liviu Dragnea si de Crin Antonescu, co-autor la lovitura de stat din 2012. Nu am nimic impotriva lui, ba chiar cred că este un om echilibrat si care poate să-şi facă face bine datoria", a declarat vineri Victor Ponta, citat de RomâniaTV.

În privinţa modului cum va vota în Parlament numirea lui Hellvig la şefia SRI, Ponta a precizat că va susţine linia partridului.

"O să mă consult cu grupurile parlamentare, că nu votez doar eu, votează parlamentarii, şi luni vom anunţa cum vota. Voi vota şi eu exact cum vor vota grupurile parlmentare, că nu sunt totuşi de capul meu, fac parte dintr-un grup parlamentar. Trebuie doar să discutăm această problemă de principiu. Ea pornea de la un lucru care s-a spus foarte des: să nu fie toată puterea la un singur partid. Acum am înţeles că de fapt asta se aplică doar la PSD. Dacă e din altă parte, nu e o problemă".

UNPR a anunţat, vineri dimineaţă, prin intermediul unui comunicat de presă, remis presei, că salută decizia preşedintelui Klaus Iohannisde a propune un director SRI în persoana lui Eduard Hellvig şi că va susţine această propunere.

“Salutăm decizia preşedintelui Klaus Iohannis de a propune un director SRI în persoana lui Eduard Hellvig. UNPR va susţine această propunere, aşa cum a susţinut şi creşterea bugetului pentru Apărare, tocmai pentru că aceste propuneri răspund unor exigenţe majore ce ţin de stabilitate şi de apărarea interesului national”, se menţionează în comunicatul citat.

Citeşte şi: Eduard Hellvig, de la șomer de lux în fruntea Serviciului Român de Informații

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ