ŞOC: Bărbatul care şi-a ucis soţia şi şi-a înjunghiat fiica a fost găsit spânzurat

| 03 oct, 11:02

Bărbatul în vârstă de 45 de ani din comuna Poieneşti, care şi-a ucis soţia şi şi-a înjunghiat fiica, a fost găsit spânzurat într-o pădure, în care era căutat de poliţişti, jandarmi şi localnici, a precizat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, Mihaela Ştraub, scrie Agerpres.

El a fost găsit în apropierea zonei în care îşi abandonase fiica înjunghiată.

''Bărbatul a fost găsit spânzurat, într-o pădure, în cursul acestei dimineţi. La faţa locului se află poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale care efectuează cercetări'', a declarat Mihaela Ştraub. 

Bărbatul, care fusese localizat de câteva ori după telefonul mobil, a reuşit să ia legătura cu unii membri ai familiei, iar surse din cadrul anchetei au precizat că acesta i-a trimis fiicei sale un mesaj în care şi-a cerut iertare şi a spus că regretă cele întâmplate. Aceleaşi surse au afirmat că bărbatul lăsase să se înţeleagă că urmează să-şi pună capăt zilelor. 

El urma să se despartă de soţia sa, dar au încercat o împăcare şi au mers, miercuri, la părinţii femeii. Pe drumul de întoarcere aceştia s-au luat la ceartă. Bărbatul i-a aplicat soţiei mai multe lovituri de cuţit, iar, când fiica lor, în vârstă de 16 ani, a vrut să intervină pentru a aplana conflictul, a fost la rândul ei lovită de tată. 

Potrivit procurorului criminalist Alice Ruja, bărbatul a aruncat trupul soţiei într-un şanţ, pe raza comunei Zăpodeni, unde a fost găsită ulterior decedată, iar pe fiica sa a pus-o în portbagajul maşinii şi a abandonat-o la marginea unei păduri, din localitatea Poieneşti Deal, el fugind de la faţa locului. 

Adolescenta a fost transportată la Spitalul Judeţean Vaslui, starea sa fiind critică. Ulterior, fata a fost transferată la o unitate sanitară din Iaşi, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale. Starea fetei s-a agravat, ea urmând să fie operată din nou, au precizat reprezentanţii Spitalului de Copii ''Sf. Maria'' din Iaşi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ