ŞOC! Ioana Băsescu va fi audiată de procurori

| 05 mar, 21:36

Potrivit Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, ancheta desfăşurată privind retrocedările şi achiziţiile de terenuri în Călăraşi, inclusiv în comuna Nana, vizează 12 persoane. Aceştia sunt membrii comisiei care a gestionat retrocedările din zonă.

Parchetul informează de asemenea, la solicitarea România TV, că şi Ioana Băsescu va fi audiată în dosar în calitate de martor, posibil chiar în zilele următore.

Ioana Basescu nu pare insa sa isi faca griji in privinta acestei anchete si insista sa pastreze terenul de la Nana.

"Da am avut oferte sa vând terenul. Nu va ascund ca am avut oferte de 5.400 -6000 de euro. Dar terenul este cultivat, a fost luat pentru agricultura, deocamdata nu il vindem", le-a spus Ioana Basescu jurnalistilor Romania TV.

Localnicii sustin insa ca Traian Basescu prin fostul consilier prezidential pe Agricultura Adrian Radulescu, ar fi incercat sa vanda terenul de la Nana. Radulescu ar fi fost la Nana insotit de cetateni olandezi interesati de teren, sustin localnicii citati de Romania TV.

Citeşte şi: INCREDIBIL: Aproape toată comuna NANA este sub sechestru

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 mar, 09:21
ovidiu
AEDETI IN INFERN E.VREI
06 mar, 02:42
cristina
HAI SA VINA LA RAND SI FETELE BASAULUI DAR, DRAGI TOVARASI ,L-ATI UITAT PE DRAGNEA SI ViDEANU ,EI N-AU AVERI DE MILIOANE EURO DIN FURACIUNE?
06 mar, 00:17
Ionica
Hellou !!!!! audiata sau retinuta? (arestata) nu imi este prea clar. Sper sa-i vina rindul si lui EBA ELENA BASESCU SI IONESCU >>>>>>asteptam cu nerabdare si cu incredere. Sa fie toata familia ,fara discriminare..asta asteapta Romania...DREPTATE PINA LA CAPAT, Romania lucrului bine facut. Avem sperante ca asa va fi.
05 mar, 22:53
ovi
Teapa!
De ce sa fie soc?E ceva la ce ne asteptam cu totii.Mai putin si vine si taticutul la audieri...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ