ŞOCANT! KARATE ca-n filme la Iaşi: primarul i-a aplicat o lovitură mawashi unui consilier local

| 13 mar, 18:12

Poliţiştii au demarat o anchetă după ce un fost consilier local din localitatea Probota a ajuns, vineri, la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, pentru că ar fi fost bătut de primarul localităţii, potrivit Agerpres.

 

Fostul consilier local PSD Vasile Pipirig, în prezent preşedintele filialei PMP din localitatea Probota, a declarat că a fost înjurat şi bătut de primarul PSD Vasile Dadu, în momentul în care s-a întâlnit cu acesta pentru a achita taxele locale.

"Am fost să plătesc taxele la Finanţe, mi-au dat chitanţa, am făcut copii xerox, apoi a venit primarul pe hol şi m-a scuipat, m-a lovit şi am căzut în genunchi, după care mi-a dat un picior în gură", a spus Vasile Pipirig.

Conflictul dintre cei doi a fost aplanat de poliţişti.

După incident, bărbatul a ajuns la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, pentru a primi îngrijiri medicale.

La nivel înalt: 18 percheziţii la persoane suspectate de furt de produse petroliere

"Pacientul, în vârstă de 47 de ani, a fost adus în Unitatea Primire Urgenţe. Este conştient, stabil hemodinamic, prezintă un traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, contuzie de coloana dorsală şi contuzie toraco-abdominală", a declarat prof.univ.dr Diana Cimpoieşu, coordonator UPU-SMURD.

Înainte de a ajunge la spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, Pipirig a depus două plângeri la poliţie.

"Am fost sesizaţi cu privire la un conflict declanşat între două persoane. Poliţiştii s-au deplasat la fata locului şi au aplanat conflictul. În prezent se fac cercetări. În funcţie de rezultatul acestora, vor fi luate măsurile legale care se impun", a declarat jurnaliştilor Anca Vâjiac, purtător de cuvânt IPJ Iaşi.

Primarul Vasile Dadu nu a putut fi contactat pe parcursul zilei de vineri pentru a-şi exprima opinia.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ