Şocant. O femeie a ajuns să cântărească 25 kg după ce a fost înfometată de iubit

| 02 iun, 09:39

O femeie de 55 de ani a ajuns la spital în stare gravă, cântărind doar 25 de kilograme. Ea le-a povestiti medicilor că a fost sechestrată, bătută şi înfometată de iubitul său.

Femeia, din localitatea doljeană Giurgiţa, a ajuns la spital într-o stare deosebit de gravă, informează romaniatv.net. Medicii au rămas şocaţi când au văzut că aceasta este numai piele şi os. La 55 de ani ea cântăreşte doar 55 kg, greutatea normală a unui copil de 7 ani. Femeia susţine că a ajuns în halul acesta din cauza concubinului, care timp de trei luni a înfometat-o şi a obligat-o să muncească la animale.

Ea susţine că nu a putut să-şi părăsească iubitul deoarece în tot acest timp nu a avut niciun leu în buzunar şi nu şi-a putut cumpăra bilet de autobuz. După trei luni de chin femeia a suferit un accident vascular şi a ajuns la spital. Rudele au luat-o acum acasă şi încearcă să aibă grijă de ea, însă trei persoane trăiesc dintr-o pensie de 600 de lei.

 

Citeşte şi: INCREDIBIL! Tânăr, săltat de poliţişti de la propria nuntă

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ