ŞOCANT! Studentă aproape OMORÂTĂ în bătaie. AGRESORUL este căutat

| 10 iul, 18:40

Caz incredibil în Capitală. O tânără studentă a fost aproape omorâtă în bătaie de un individ care nu a fost încă prins de poliţie. Prietenii fetei l-au filmat cu telefonul mobil pe agresor, iar familia roagă oamenii să ajute la identificarea tânărului.

Sandra Smaranda, de 23 ani, a povestit că, la ieşirea dintr-un club alături de o prietenă, a fost abordată de un individ dubios în jurul orei 4 dimineaţă, pe 4 iulie.

După ce au părăsit clubul, fetele încercau să găsească un taxi pentru a ajunge acasă, timp în care agresorul s-a năpustit asupra Sandrei şi a lovit-o brutal cu piciorul în faţă, lăsând-o inconştientă pe jos plină de sânge.

Cele două prietene spun că agresorul era băut, avea o privire tulbure, era incoerent şi le jignea în continuu. Şi prietena Sandrei a fost lovită de individ, dar a apucat să cheme în ajutor prietenii care se aflau încă în clubul în care au petrecut împreună.

Prietenii fetelor au apucat să alerge după agresor şi să-l prindă într-un autobuz. Nu au îndrăznit să-i facă nimic, însă au reuşit să-l filmeze cu telefonul mobil pentru a fi mai uşoară identificarea lui.

VEZI VIDEO AICI– AGRESORUL A FOST FILMAT, POLIŢIA ÎL CAUTĂ

Sandra Smaranda a fost dusă de urgenţă la spital şi a suferit mai multe operaţii reparatorii, a fost cusută la nas şi la buză.

Sandra, împreună cu tatăl ei, vor să depună plângere la Parchet pentru a grăbi soluţionarea cazului cât mai repede. Ei apelează şi la presă şi telespectatori să-i ajute la identificarea individului din filmuleţ.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ