Socialiștii europeni, aliații PSD de la Bruxelles, salută eșecul referendumului

| 08 oct, 22:47

Președintele grupului Socialist (S&D) din Parlamentul European, Udo Bullmann, a salutat eșecul referendumului din România, notează europeaninterest.eu.

"Românii au respins pasul înapoi in privința drepturilor persoanelor LGBTI: Acest rezultat arată că majoritatea românilor nu au niciun interes in a-și vedea țara discriminând cuplurile de același sex.

Ne bucurăm că această idee intolerantă asupra conceptului de familie nu a primit susținerea cetățenilor României. Ceea ce ar trebui sa conteze într-o familie este pe cine iubești, nu sexul persoanei de lângă tine.”, a declarat Udo Bullmann, președintele grupului Socialist (S&D) din Parlamentul European.

S&D este grupul din care face parte PSD.

Doar 18,87% dintre românii cu drept de vot au ajuns la urne până la ora 19.00, prezența la vot redusă asigurând astfel eșecul validării referendumului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ