Socrul lui Traian Băsescu, înmormântat cu onoruri militare

| 11 iul, 10:46

Socrul fostului preşedinte va fi înmormantat în scurt timp la Suceava. Toată familia Băsescu este acum la căpătâiul tatălui Mariei şi se pregăteşte să-l conducă pe ultimul drum.

Socrul preşedintelui Traian Băsescu, Gheorghe Andruşcă, a murit, joi, la vârsta de 96 de ani. Aflat la Suceava, fostul preşedinte le-a povestit jurnaliştilor despre socrul său.

"A trăit frumos şi drept", a spus Băsescu despre socrul său, care era cel mai bătrân veteran de război din judeţul Suceava. "Povestea din viaţa lui şi perioada cât a fost jandarm a fost perioada care i-a luminat viaţa, cred. A fost foarte lungă perioada aia şi când vorbea de mareşal îi curgeau lacrimile", a declarat Băsescu.

Fostul şef de stat a adăugat că Gheorghe Andruşca a fost un om care a trecut prin tot ce putea trece un om născut în 1919 şi că regretă că nu l-a invitat la Cotroceni de Ziua Naţională ca să nu dea naştere la discuţii şi din acelaşi motiv a refuzat propunerile de a-l ridica în grad de general în rezervă.

"Îmi pare rău că nu l-am invitat niciodată la Cotroceni", a mărturisit Băsescu.

Băsescu a vorbit şi despre căsătoria cu Maria. "Veneam tocmai din Constanţa în Bucovina să îi iau fata lui cea mare... N-a acceptat greu, dar a fost iscoditor. Mai degrabă l-a convins sotia mea că sunt bun soţ pentru ea decât eu pe socrul meu... Probabil si conformatia de jandarm, suspiciunea...(râde). Acum inteleg mai bine, mai ales tată cu fiice. Taţii isi dau mai greu fiicele", a spus Băsescu.

 

Citeşte şi: Traian Băsescu, scenariu cu turcitul şchiop, interesul naţional şi papagalul fără pene

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ