Şoferi, vi se pregăteşte ceva: Măsurători pe cauciucuri

| 15 ian, 2014

Poliţiştii vor primi nişte cipuri pentru măsurarea profilelor cauciucurilor, după ce au încheiat un parteneriat cu o societate comercială din Timişoara care se ocupă cu vânzarea cauciucurilor.

Inspectoratul de Poliție al Județului Arad, prin Serviciul Rutier, a intrat într-un parteneriat cu o societate comercială din Timişoara care se ocupă cu vânzarea cauciucurilor.

În cadrul acestui parteneriat, poliţiştii vor primi nişte cipuri pentru măsurarea profilelor cauciucurilor. Practic, este vorba despre nişte dispozitive din material plastic, de mărimea unei monede de 50 de bani, care verifică adâncimea profilurilor de pe cauciucuri, scrie aradon.ro.

„Este spre avantajul tuturor ca fiecare şofer să fie conştient de parametrii cauciucurilor cu care sunt echipate autoturismele lor", a spus Nicolae Crainic, comisar în cadrul Poliţiei Rutiere.

După prezentarea acestor cipuri, rutieriştii au ieşit în stradă şi au împărţit şoferilor aceste dispozitive, aşa că, fiecare arădean care a primit cipurile va putea afla care este adâncimea şanţurilor de pe pneuri şi dacă acestea trebuie schimbate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ