TREBUIE SĂ VEZI! Soluția INCREDIBILĂ prin care medicii i-au SALVAT piciorul

| 06 aug, 2014

Un barbat din China are acum un picior cu doua talpi, dupa  ce chirurgii i-au atasat de picorul drept o partea piciorului stang. Medicii din orasul Zhengzhou, aflat in centrul Chinei, au recurs la aceasta procedura indrazneata in incercarea de pastra extremitatea sectionata in timpul unui accident la locul de munca, potrivit adevarul.ro.

Chirurgii au folosit arterele si venele de la piciorul drept pentru a iriga cu sange tesuturile piciorului stang, astfel incat acestea sa ramana viabile in vederea unei transplantari ulterioare la loc. Procedura neobisnuita a fost efectuata in incercarea de a salva atat piciorul in sine, cat si membrul stang, oferindu-le timp sa se vindece de trauma.

 

„A cazut si o masina de taiat i-a sectionat piciorul. Pacientul a fost grav ranit si trebuia sa facem ceva ca el sa poata merge. Asa ca am folosit tehnologia microscopica pentru a pastra toate tesuturile vii ale piciorului rupt. Atunci cand suprafata plagii se va recupera, vom muta partea sectionata inapoi la celalalt picior“, a explicat chirurgul care a efectuat procedura radicala. Medicul spera ca interventia chirurgicala de reatasare a piciorului la locul sau sa poata fi facuta peste o luna.

 

„Depinde de semnele vitale si de evolutia plagii. Speram ca in aproximativ 20 de zile tesuturile se se refaca indeajuns pentru a realiza interventia“, a precizat acesta.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ