Sondaj Avangarde: Românii nu vor schimbarea guvernului Ponta cu un guvern PNL

| 02 mar, 09:01

Un sondaj realizat de Avangarde arată că românii nu vor schimbarea guvernului Ponta, în timp ce opoziția liberală pregătește o moțiune de cenzură anunțată pentru această primăvara.

La întreabarea "Credeți că Guvernul Ponta ar trebui înlocuit de un guvern PNL", 41% dintre persoanele intervievate au răspuns că "nu", 32% s-au pronunțat în favoarea unui guvern PNL, iar 27 nu au răspuns.

Partidul Național Liberal încearcă să strângă suficiente voturi în Parlament pentru a debarca guvernul condus de Ponta prin moțiune de cenzură. PSD și aliații, UNPR, PLR și PC, încă se bucură de majoritate, care s-a fragilizat însă după plecarea UDMR.

PNL și-a prezentat sâmbătă, la Palatul Parlamentului, programul de guvernare, care include măsuri precum eliminarea taxei pe stâlp şi a accizei la carburanţi, prin diminuare progresivă, până la 31 decembrie 2016, plafonarea CAS la trei salarii medii brute pentru profesiile liberale şi reducerea TVA la 19% de la 1 ianuarie 2016.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ