SONDAJ INSCOP: Românii se tem de un eventual atentat terorist

| 17 feb, 11:44

Cel mai recent sondaj INSCOP arată că românii se tem de posibilitatea unui atac terorist în România după atacurile de la Charlie Hebdo. De asemenea, românii nu sunt de acord cu publicarea de caricaturi cu profetul Mahomed sau cu Iisus Christos.

45,8% dintre români afirmă că le este teamă de posibilitatea unui atentat terorist în România după atacurile de la Charlie Hebdo. 40,4% dintre români afirmă că nu le este teamă de un eventual atentat terorist după episodul de la Paris. 13,8% nu știu sau nu răspund la această întrebare.

71,9% dintre români afirmă că nu susţin publicarea în presă de caricaturi cu profetul Mahomed, în măsura în care acest demers ar jigni comunitatea musulmană. 9,1% susțin necondiționat publicarea caricaturilor cu profetul Mahomed, în vitutea dreptului la liberă exprimare. 19% nu știu sau nu răspund.

76,9% dintre români ar respinge publicarea de caricaturi cu Iisus Christos sau personaje biblice, dacă acest lucru ar jigni persoanele credincioase. 6% susțin necondiționat publicarea de caricaturi cu Isus Christos sau alte personaje bibilce, în virtutea dreptului la liberă exprimare. 17,1% nu știu sau nu răspund. Sondajul a fost realizat la comanda Adevărul.

Citeşte şi: INSCOP: Două treimi dintre români consideră conflictul din Ucraina PERICULOS pentru țara noastră

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ