Sony a adus în România gama de produse Hi-Res Audio

| 11 mar, 11:13

Sony a prezentat în România, în cadrul unui eveniment care a avut loc marţi seară la Magazinul Muzica din Bucureşti, noua gamă de produse audio Hi-Res, o parte dintre acestea urmând să fie lansate comercial.

Noul portofoliu al celor de la Sony cuprinde 30 de produse, de la căşti la playere Walkman, precum şi amplificatoare, boxe wireless şi sisteme Home Cinema.

Vedeta evenimentului a fost de departe tehnologia Hi-Res, o tehnologie care „aduce mai aproape de prestanţa live a artistului, ca şi când l-ai auzi pe scenă sau în studioul de înregistrări”, potrivit celor de la Sony.

Mai exact, gama de produse Hi-Res Audio oferă o calitate diferită, superioară chiar şi peste calitatea unui CD. „Diferenţa între mp3 şi Hi-Res este precum cea dintre Full HD şi 4K”, susţine Lucian Rădulescu, branch manager Sony România şi Moldova.

În cadrul evenimentului a fost făcută şi o demonstraţie de către trupa Byron. Mai multe melodii de pe cel mai recent album al trupei, „Melancolic”, au fost difuzate atât în format MP3, cât şi în format Hi-Res, diferenţa fiind semnificativă.

Gama completă Sony Hi-Res include opt modele de căşti, patru modele de Walkman, opt modele de boxe, şase modele de amplificatoare şi receptoare, smartphone-urile şi tableta Xperia Z3, precum şi un dictafon.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ