Sony a lansat cea mai subţire tabletă PC din lume

| 23 oct, 2013

Sony a lansat cea mai subțire tabletă PC din lume, VAIO Tap 11, care îmbină performanța unui PC alături de utilitatea unei tablete. Noul device va fi disponibil în România din luna noiembrie la un preţ de aproximativ 4.000 de lei. De asemenea,  Sony vrea să redefinească un nou standar în design cu Vaio Fit multi-flip PC, ce permite trei moduri de lucru: modul PC, modul tabletă și modul Viewer.

Sony şi-a prezentat "colecţia" de toamnă pe piaţa românească ce cuprinde cea mai subţire tabletă PC din lume, precum şi laptopul trei în unul.

Cea mai subţire tabletă PC din lume (9,9 mm) cu Windows 8 se numeşte VAIO Tap 11 şi îmbină portabilitatea unei tablete cu performanța unui PC cu Windows 8. Printre aturile noului device producătorul menţionează: ecranul tactil și tastatura magnetică wireless permit noi moduri de lucru, stylusul digital încorporat permite editarea rapidă a notițelor și imaginilor realizate cu camera Exmor RS pentru PC şi controleză televizorul/sistemul home entertainment prin funcția de telecomanda universală.

Noul model vine echipat cu un ecran Full HD de 29,4 cm (11,6”), care beneficiază de tehnologia TRILUMINOS® pentru dispozitive mobile. Pentru un plus de productivitate, VAIO Tap 11 vine cu o tastatură wireless. Aceasta se poate fixa pe ecranul dispozitivului în momentul în care nu este utilizat, oferind o protecție sporită. Datorită conectivității wireless, tastatura permite diversificarea modurilor de lucru.  VAIO Tap 11 este echipat cu tehnologia NFC, pentru conectarea rapidă cu orice dispozitiv compatibil.

Preţul anunţat pentru tableta Sony, disponibilă din noiembrie,  este de aproximativ 4.000 de lei.


Laptopul Sony trei în unul

Sony a lansat în România noua serie de laptopuri VAIO multi-flip PC care permite, datorită construcției speciale a carcasei de aluminiu, trei moduri de lucru: modul PC, modul tabletă și modul Viewer.

Prin modularitatea sa noul device trece rapid din modul PC în modul Viewer, astfel încât utilizatorii vor folosi ecranul tactil, echipat cu tehnologia pentru a partaja conținul disponibil. Din modul Viewer se poate face tranziția către modul tabletă, prin simpla rotire a ecranului. Noul Sony VAIO Fit multi-flip PC va fi disponibil în România din luna noiembrie, în variantele 33.7cm (13.3”) și 39.5cm (15.5”), iar preţurile variază între aproximativ 4.500 de lei şi 6.500 de lei.

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ