Sophia Loren, la Cluj: Aş juca într-un film al unui regizor român

| 03 iun, 18:05

Actrița italiană Sophia Loren a ajuns ieri la Cluj-Napoca, pentru a participa la festivalul de film TIFF. În timpul unei conferințe care a avut loc vineri, actrița a susținut că apreciază cinematografia românească.

Mai mult, Sophia Loren a precizat că filmele româneşti sunt, câteodată, unele dintre cele mai bune.

„Filmele româneşti le vedem la televizor, la festivaluri, câteodată sunt cele mai bine făcute vreodată în lumea filmului. Acum nu mai sunt adolescentă, cred că, înainte de a spune «da» unui rol, trebuie să mă gândesc cu mare atenţie, pentru că vreau să fac ceva care mi se potriveşte, se potriveşte cu sentimentele mele, ar trebui, cu adevărat, să fie o operă de artă. Da, aş lua în considerare, orice actor se gândeşte la asta”, a spus actrița.

Sophia Loren va primi, sâmbătă, la gala de închidere a TIFF, Premiul pentru întreaga carieră, acesta urmând să îi fie înmânat de fotomodelul Mădălina Ghenea.

Festivalul Internaţional de Film Transilvania TIFF se desfăşoară la Cluj-Napoca în perioada 27 mai – 5 iunie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ