Sorin Cârţu, record de echipe antrenate în Liga I

| 30 apr, 2013

Sorin Cârţu a devenit antrenorul principal care a condus cele mai multe echipe de prim-eşalon din România luni seara, când a debutat pe banca tehnică a echipei CSMS Iaşi.

Luni seara, când a debutat pe banca tehnică a echipei CSMS Iaşi, învinsă cu 2-1 de FC Braşov, în etapa a 28-a, Sorin Cârţu l-a depăşit pe antrenorul Florin Halagian, care a rămas cu 12 echipe antrenate în carieră ca principal în Liga I, potrivit FRF.

Sorin Cârţu are la activ 13 echipe de liga I antrenate, printre care se numără: FC Steaua Bucureşti, FC Rapid Bucureşti, FCU Poli Timişoara, FC Braşov, FC Oţelul Galaţi, CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu.

Cârţu a mai antrenat echipa greacă Veria şi selecţionata de tineret U-21 a României.

În clasamentul all-time al primului eşalon, FC Vaslui a urcat pe locul 28, depăşind-o pe Chimia Râmnicu Vâlcea. CS Gaz Metan Mediaş a jucat meciul cu numărul 250 în Liga I, duminică, pe Arena Naţională, cu Dinamo (0-2). FC Ceahlăul Piatra Neamţ este neînvinsă pe teren propriu de Universitatea Cluj după 9 meciuri sub Pietricica.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ