Sorin Cârţu şi Emil Săndoi, prezentaţi oficial ca antrenori ai echipei CS Universitatea Craiova

| 03 sep, 2014

Sorin Cârţu, director tehnic, şi Emil Săndoi, antrenor principal, au fost prezentaţi oficial de către clubul de fotbal CS Universitatea Craiova, miercuri, într-o conferinţă de presă, după ce tehnicianul Ionel Gane a fost demis marţi din cauza rezultatelor slabe ale echipei.

Cârţu a precizat că şi-a dat acordul, împreună cu Săndoi, pentru o perioadă de 22 de luni la cârma Universităţii. ''Sper să o prelungim, pentru că suntem oameni ai Craiovei şi am dat tot ce am putut pentru echipă şi pentru oraş. Este o situaţie grea, ne aflăm pe ultimul loc, dar sper să ieşim cât mai repede din ea şi în funcţie de cât repede vom reuşi ne vom putea gândi şi la alte poziţii'', a afirmat Cârţu.

Sorin Cârţu a subliniat că deşi au titulaturi diferite, el şi Emil Săndoi se află pe picior de egalitate în ceea ce priveşte implicarea la echipă şi responsabilităţile.

Antrenori secunzi vor fi Ionuţ Moşteanu şi Adrian Popescu, dar acesta din urmă se va alătura staff-ului peste două săptămâni, după ce îşi va încheia contractul în Arabia Saudită. Antrenor cu portarii va fi în continuare Silviu Lung senior.

CS Universitatea ocupă ultimul loc (18) în clasament, cu doar două puncte în şase etape.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ