Sorin Cîmpeanu, despre acuzaţiile de plagiat: ”Obiectivul principal al acestui articol este blocarea legilor educaţiei!”

| 26 sep, 17:41

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu a declarat luni, despre acuzaţiile de plagiat apărute în presă, că ”obiectivul principal al acestui articol este blocarea legilor educaţiei”. El a precizat că sunt hărţuiri care datează de multă vreme, de care a luat act şi a adăugat că legile educaţiei îşi vor continua parcursul firesc, legal, spre adoptare.

 

”Obiectivul principal al acestui articol este blocarea legilor educaţiei. Sunt hărţuiri care datează de multă vreme, de care am luat act, am înţeles că au fost probleme cu teza de doctorat, după care nu au mai fost probleme cu teza de doctorat. Sunt probleme acum cu un caiet de semninat sau cu un îndrumător de lucrări practice”, a spus ministrul Sorin Cîmpeanu.
El a precizat: ”Vă fac un anunţ. Legile educaţiei îşi vor continua parcursul firesc, legal spre procesul de adoptare”.
Sorin Cîmpeanu a arătat că nu va fi influenţat de astfel de încercări.
”Astfel de încercări de a opri in cursul lor firesc legile educaţiei, care sunt de interes pentru milioane de copii, nu mă pot influenţa, chiar dacă sunt abordări punctuale, personale”, a spus el.
Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, este acuzat că ar fi plagiat, într-un curs de specialitate, 92 de pagini din munca a doi profesori de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Bucureşti, alături de care a semnat, în 2000, ca al patrulea autor, nouă pagini dintr-un curs universitar.

 

Tag-uri: Sorin Cimpeanu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ