Sorin Grindeanu anunţă aprobarea bugetului Ministerului Transporturilor în comisiile parlamentare de specialitate

| 21 dec, 20:24

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat că a fost aprobat bugetul instituţiei pe care o conduce în comisiile de transporturi din Parlament. El a adăugat că cei mai mulţi dintre colegii parlamentari au înţeles importanţa dezvoltării infrastructurii.

 

„A fost aprobat bugetul Ministerului Transporturilor, acum la Comisia Parlamentară pentru transporturi. Majoritatea colegilor parlamentari a înţeles importanţa dezvoltării infrastructurii. Anul viitor avem la dispoziţie peste 17 miliarde de lei. O creştere de 20% faţă de anul acesta. Peste 9 miliarde de lei reprezintă finanţare europeană, pentru proiecte esenţiale de infrastructură. Cu 30% mai mulţi bani europeni, faţa de anul acesta. Drumul Expres Craiova-Piteşti, Autostrada Sibiu-Piteşti, A7-Autostrada Moldova, pe modul rutier”, a scris Sorin Grindeanu, marţi pe Facebook.
Ministrul Transporturilor a vorbit şi despre alte proiecte finanţate prin bugetul de stat.
„Liniile de cale ferată: Arad-Timişoara-Caransebeş, Curtici-Simeria, Bucureşti-Giurgiu şi legătura cu frontiera. Continuarea lucrărilor la Magistrala 5 a metroului din Bucureşti şi asigurarea legăturii cu Aeroportul Henri Coandă. Dezvoltarea infrastructurii portuare, la Constanţa dar şi la Tulcea. Sunt doar câteva exemple”, a mai spus Grindeanu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ