Sorin Grindeanu: Când discut de Podul de la Brăila parcă vorbesc de persoane cu dublă personalitate

| 22 sep, 17:08

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat că reprezentanţii firmei care construieşte podul de la Brăila parcă ar avea ”dublă personalitate”, deoarece când sunt vizite pe şantier constructorul afirmă de fiecare dată că obiectivul va fi finalizat până la sfârşitul anului, dar apoi trimite înştiinţări că acesta va fi gata peste trei ani.

 

”Când discut de Brăila parcă vorbesc de persoane cu dublă personalitate. Când merg acolo eu sau directorul general CNAIR sau primul ministru, ne spun că până la sfârşitul anului e dat în folosinţă. Luaţi declaraţiile constructorilor, chiar şi imaginile. Apoi ne trimite hârtii. Una spune de fiecare dată când mergem acolo, apoi trimit hârtii în care ne spun că termină peste 3 ani. Am trimis şi eu şi directorul general de la CNAIR consilieri şi o echipă să evaluăm, că deja... săptămâna vitoare sunt acolo”, a declarat Sorin Grindeanu, joi, la Timişoara, într-o conferinţă de presă.
Grindeanu a adăugat că, după părerea sa, este un ”tertip” făcut de constructor.
”Înscriu această adresă, înainte de a merge acolo, la Brăila, într-un tertip pe care încearcă să îl facă această companie. Eu sper, dar concluziile le voi trage cu colegii mei”, a spus Grindeanu.
Sorin Grindeanu a apreciat că podul este realizat în mare măsură.
”Cred că aţi văzut că podul este, cel puţin secţiunea de pod, nu şi partea de drumuri de acces, este realizată în proporţie mare. Lăsaţi-mă să trag concluziile cand voi merge acolo. Dar e aşa, cel puţin ciudat. Am fost cred că de trei ori de când am preluat mandatul, premierul a fost o dată, reprezentanţii Ministerului Transporturilor de multe ori, declaraţiile constructorului le ştiţi, au fost cu finalul anului, hârtia cu 3 ani pare ciudată”, a precizat Grindeanu.
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, afirma, în luna mai, la finalul unei vizite la podul de la Brăila, lucrare începută în anul 2017, că speră ca podul să fie dat în circulaţie în decembrie, deşi la acel moment lucrarea nu era în termen, fiind de montat câteva zeci de tabliere care ar fi trebuit montate deja.

 

Tag-uri: Sorin Grindeanu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ