Sorin Grindeanu: De ce ne bagă iar în case? Acest Guvern de hoţi şi incompetenţi a eşuat groaznic în gestionarea pandemiei

| 06 noi, 17:28

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a declarat că românii sunt iar băgaţi în case, pentru că acest Guvern „de hoţi şi incompetenţi” a eşuat în gestionarea pandemiei. El a atras atenţia că Executivul a luat măsura de a închide pieţele, târgurile şi tot ceea ce înseamnă producţie în această ţară, însă a lăsat deschise supermarketurilor, pentru că „asta înseamnă să te intereseze mai mult cum merge economia marilor corporaţii”.

 

„Nu se mai poate continua în acest mod. Domnilor, trebuie să vă opriţi. De ce ne bagă iar în case? Pentru că acest Guvern de hoţi şi incompetenţi a eşuat groaznic în gestionarea pandemiei. Sunt total depăşiţi de situaţie. Sunt haotici. Vedem cu toţii că nu ştiu ce să facă. Din cauza lui Orban şi a Guvernului PNL intrăm iarăşi cu toţii în case. Ce ne spuneau şi ne-au spus în toate aceste luni? Purtaţi măşti, păstraţi distanţa, iar ei sunt primii care nu fac acest lucru. Au doi miniştrii care au COVID şi acum dau iarăşi vina pe noi şi ne bagă în case pe toţi. Mai mult decât atât nu au niciun plan pentru România. Să ne salveze vieţile şi să salveze economia. Au un singur plan – să se salveze pe ei. Vor alegeri. Atât ştiu. De un an de zile auzim cum Iohannis şi Orban organizează alegeri. Acest Guvern a eşuat atât în gestionarea pandemiei, cât şi a economiei şi trebuie să plece acasă. Trebuie să ne mobilizăm cu toţii să schimbăm acest Guvern”, a afirmat Sorin Grindeanu vineri la Timişoara.
El a mai spus că lumea a văzut aseară cum Iohannis a prezidat şedinţa Executivului care „a consfinţit eşecul guvernării liberale”.
„Am văzut aseară cum preşedintele Klaus Iohannis a prezentat şedinţa de Guvern care a consfinţit eşecul guvernării liberale. Ca să vă dau doar un exemplu – am văzut cum preşedintele Iohannis şi Guvernul ne spun că trebuie să închidem pieţele, târgurile, trebuie să închidem tot ce înseamnă producţie în România, dar supermarketurile rămân deschise. Asta înseamnă guvernare liberală, asta înseamnă să nu te intereseze cum merge economia ţării, ci să te intereseze mai mult cum merge economia marilor corporaţii”, a completat Grindeanu.
Acesta a adăugat că PNL are în vedere doar organizarea alegerilor parlamentare, indiferent câţi români se infectează sau câţi mor.
„Dacă venim la partea care ne interesează mai mult, cea din Timiş, am văzut cu toţii aseară, ieri noapte, cum deciziile sunt luate într-un mod, mi-e şi greu să găsesc cuvântul potrivit – haotic e puţin spus. La 3,45 să dai sms-uri pe grupul pentru situaţii de urgenţă, iar la ora 17.00 să te duci şi «inaugurezi» carantina. Asta înseamnă modul de gestiune a autorităţilor statului sub guvernare PNL. Haos, lipsă de soluţii şi urmărirea unui singur interes, cel al PNL. Şi care e interesul PNL? Indiferent cât de mulţi oameni se infectează, indiferent cât de mulţi oameni mor, noi trebuie să facem alegeri. E singurul lor scop, să facă alegeri. De ce? Pentru că le este frică românii îşi vor da seama, din ce în ce mai mulţi, cât de prost gestionează ţara Iohannis şi Guvernul PNL”, a conchis prim-vicepreşedintele PSD.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ