Sorin Grindeanu: Îmi doresc să rămân în continuare membru PSD

| 16 aug, 21:15

Fostul premier Sorin Grindeanu a afirmat, miercuri, că își dorește să rămână în continuare membru PSD, precizând însă că a discutat, în ultimele două luni, foarte mult și cu Victor Ponta.

Întrebat la Antena 3 dacă Victor Ponta l-a invitat să facă parte din platforma politică pe care o pregătește, Sorin Grindeanu a declarat: "Am discutat (...), în ultimele două luni, foarte mult cu Victor Ponta și nu doar cu Victor Ponta. Eu am ales calea de a contesta (decizia privind excluderea din PSD — n.r.) și îmi doresc să rămân în continuare membru PSD. Asta e opțiunea mea în acest moment. O să vedem".

Chestionat ce va face dacă îi va fi respinsă contestația, Grindeanu a precizat: "O să vedem, nu vreau să merg pe politica drobului de sare".

Sorin Grindeanu a vorbit și despre sprijinul colegilor săi din PSD Timiș. "Acea contestație (...) a fost semnată de toți cei 55 de primari din Timiș, de toți parlamentarii din Timiș, cei șase, și de cei 16 consilieri județeni, în dorința de a fi rezolvată și (...) ca susținere pentru mine", a precizat el.

Întrebat dacă PSD Timiș ar putea să se rupă de partid, Grindeanu a spus: "Nu, în niciun caz, și nici nu-i încurajez să facă acest lucru, nu cred că e o chestiune normală. (...) În Timiș, (...) în 2016, a fost pentru prima oară când s-au câștigat și alegerile locale și alegerile generale de către PSD, dar nu le-a câștigat Sorin Grindeanu, (...) le-am câștigat într-o echipă. (...) Și când lucrezi în echipă, cam așa se și acționează, dar echipă în cadrul PSD-ului, ca să fiu foarte clar".

Fostul premier a precizat că nu a mai vorbit cu președintele PSD, Liviu Dragnea, dar este în continuare prieten cu membri ai partidului.

"Dincolo de chestiunile politice, am foarte mulți prieteni care sunt în continuare și în funcții de conducere, și la Guvern, și la partid", a afirmat Grindeanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ