Sorin Grindeanu TRANȘEAZĂ scandalul ambulanțelor: 'Am găsit soluția'

| 06 iun, 11:25

Premierul Sorin Grindeanu s-a întâlnit, marţi, la Palatul Victoria, cu ministrul de Interne, Carmen Dan, şi cu secretarul de stat Raed Arafat, pe tema achiziţionării ambulanţelor. Sorin Grindeanu a anunțat că a găsit soluția pentru achiziționarea ambulanțelor.

„Pe mine, ca prim ministru, mă interesează să rezolvăm această problemă dincolo de anumite sincope, care nu au fost doar acum în ultimul timp. Sincopele au fost și în perioada altor guverne. Am găsit soluția, iar soluția este una benefică pentru toată lumea, astfel încât timpul alocat pentru aceste licitații să fie cel mai scurt comparat cu timpul dacă s-ar fi ținut licitațiile în alte parte.  (...) Concluzia este următoarea: toată lumea lucrează într-o echipă, care va avea ca primă sarcină organizarea acestei licitații pentru achiziția de ambulanțe, că vorbim de ambulanțe de tip B, C, A1, A2. Toate aceste lucruri se fac într-o singură licitație care este asigurată de Secretariatul General al Guvernului  și unde vor fi reprezentanți de la IGSU, de la Ministerul Sănătății, de la DSU și de la SGG. Astăzi se va lucra la acest protocol comun între SGG, MAI prin IGSU, Ministerul Sănătății. Lucrurile se deblochează, astfel încât într-un timp scurt să avem acest acord cadru, să avem licitația pornită și într-un final să ajungem să achiziționăm ambulanțe”, a anunțat Sorin Grindeanu, după întrevederea cu cei doi.

Tag-uri: Sorin Grindeanu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ